Az elmúlt adásokból és minivideókból bőséges információt kaptunk a luxusról, legalábbis arról, amit a Feleségek Luxuskivitelben című realityben szereplő hölgyek annak vélnek. Megtudhattuk, hogy a pénz nem boldogít, de ha nincs az embernek minimum 25 milliós Rolexe, akkor esetleg hajlamosabb lehet a depresszióra. De mit ér az egész, ha nincs kivel szelfizni a Dagobert bácsi-féle széffürdőzés közben?

Molnár Nini, aki ugyan szerepel a műsorban , de korántsem feleség, egy rövid videó erejéig arról futtatott eszmét, hogy számára milyen az ideális férfi.

Molnár ugyan nem feleség, ettől függetlenül helikopterrel jár víkendezni, szóval az allűrök és a korlátlanul használható hitelkártya adott. A tervező egy kisvideó erejéig épp ezért nem a kincseibe, hanem a lelkületébe ad betekintést. Meg is néztük, hogy milyen szempontok alapján kategorizál, hátha akad olyan férfi, aki cikkünket felhasználva jelentkezik majd be a prémium társkeresőre, és lel boldogságra a VIASAT3 realityjének szereplője mellett.

Íme egy lazán felskiccelt rajz, ami Molnár gondolataiból csiszolódott rövid, ám de annál velősebb definícióvá:

A tökéletes férfi legyen, kissé nyálas (jelentsen ez bármit is), de kisportolt, lehetőleg úszósportból származó deltákkal, tudjon megnyerő mosoly villantani, miközben középhosszú haját túrja, és fiatalabb, mit Gerard Butler. 

Ennyi.  De ha a részletek is izgatják, itt a már említett videó: