GettyImages-870666040

Ebben a luxus-felhőkarcolóban bérel lakást Vajna Tímea

2020.05.09. 08:46 Módosítva: 2020.05.09. 08:55

Az utóbbi időben annyi luxuslakást megmutattunk már önnek, Beckhaméktől kezdve Ronaldóig, miért pont a Los Angelesben élő Vajna Tímeát hagytuk volna ki? A Blikk szúrta ki elsőként, hogy az üzletasszony a Ten Thousand nevű luxus-felhőkarcolóban bérel lakást. Mutatjuk is, hogy néz ki az épület kívül és belül. 

A 40 emelet magas Ten Thousand (magyarul Tízezer) nevű felhőkarcoló 2017-ben nyitott meg, elvileg Vajna Tímea már ekkor is járt itt. A ház nemcsak a szokásos extrákkal dicsekedhet (külső és belső medence, szauna, gyógyfürdő, konditerem, pezsgő, amit robotok szolgálnak fel), de panorámája is lenyűgöző, a Hollywood Hillstől egészen a Csendes-óceánig ellátni. Persze, nem adják olcsón az élményt,

akár havi 20 millió forintba is kerülhet egy itteni lakás bérlése, 

bár a Blikk információi szerint Vajnának nem kell ennyit fizetni jelenlegi otthonáért. 

Egy kisebb lakást bérel, amelynek az ablaka a Hollywood Boulevardra néz. Annak most körülbelül 3 millió forintnyi dollár lehet a bérleti díja. Andy úgy ismerte Hollywoodot, mint a tenyerét, és rengeteg barátja van, így már a kezdetekkor le tudott csapni erre a szuperlakásra

- mondta az újság informátora, utalva az elhunyt Andy Vajnára, akinek 2017-ben nem kerülte el a figyelmét a felhőkarcoló. 

Az épület az amerikai sztárok körében is népszerű, Snoop Dogg  fia, Cordell Broadus és Kourtney Kardashian is megfordult már itt.  Vajna Tímea jelenleg párjával él a luxuslakásban, de a későbbiekben egy olyan otthont szeretne találni, mely a mostaninál nagyobb, hogy a családját is vendégül tudja látni, ha meglátogatják őt Amerikában. 

Végezetül még néhány kép a felhőkarcolóról, kezdjük is mindjárt egy háromszobás lakás egyik hálójával:

 Egy minimalista, olasz cég által készített konyha:

 Ahogy említettük, a panoráma sem az utolsó:

A park:

 És végezetül egy kis ízelítő az itt felszolgált ételekből. Tiszta Nobu, nem?