GettyImages-1060905524

Sandra Bullock megmutatta ritkán látott kislányát

2020.05.09. 09:44 Módosítva: 2020.05.09. 13:50

Alig néhány napja írtunk olyan sztárokról, akiknek alig lehet látni a gyermekét. Bár arra a listára nem került fel Sandra Bullock, ő sem gyakran mutogatja 8 éves Laila nevű lányát . A színésznő a Red Table Talk c. beszélgetős műsor anyák napi részében hívta a kamera elé lányát, ahová videócseten jelentkezett be. 

A műsorban többek között egy kétgyermekes kaliforniai ápolónőnek mondtak köszönetet a beszélgetésbe online bekapcsolódó vendégek. Az egészségügyi dolgozó vírusidőszakban nyújtott fáradhatatlan munkája előtt tisztelegtek az alábbi videóban szereplők, így Bullock is. (A kislánya 7.48-nál látható.)

Bullock elérzékenyülve mondott köszönetet a videóbeszélgetésbe szintén becsatlakozó ápolónőnek.

Köszönünk mindent, amit csinálsz, mert ennek köszönhetjük, hogy most itthon ülhetünk a családunkkal egy asztalnál. Mindez azért lehetséges,mert te nagyon-nagyon keményen dolgozol.

Bullock a lányát is odainvitálta a kamera elé, aki szintén köszönetet mondott az ápolónőnek. A színésznő nemrég 6 ezer maszkot adományozott a Los Angeles-i kórháznak. Bullocknak lányán kívül van még egy 10 éves örökbefogadott fia, Louis.