A múlt héten a Velveten is olvashatott arról, hogy Cara Delevingne és Ashley Benson két év után szakítottak. A hírt sem a modell, sem a színésznő nem kommentálta, az E! News szerint azonban Delevingne szerelmi bánatára medencés bulit írt fel a képzeletbeli orvosa.

A lap információi alapján úgy tudni, hogy a modell múlthét kedden a barátai körében ünnepelte a Cinco de Mayót, fittyet hányva a járvány miatti előírásokra.

Delevingne LA-i villájában rendezte a partit, ahová hivatalos volt Cole Sprouse, KJ Apa, Alex Fine, és Margaret Qualley is. Utóbbit le is fotózták, amint egy adag nassolnivalóval a kezében kiszállt a kocsijából a modell háza előtt, vele sokat lógnak együtt mostanában.

Nem kérdés, hogy Delevingne baráti körétől kedves gesztus, hogy még a rendelkezések ellenére is siettek, hogy jobb kedvre derítsék a modellt. Az viszont valószínű, hogy a medence partján ücsörögve nem tartották be az előírt távolságot, és maszkot sem igen viseltek egymás társaságában - vagy, ha igen, azokat a képeket nagyon szeretnénk látni.