Chrissy Teigen a Twitter-oldalán arra buzdította követőit, hogy photoshopolják kényük-kedvük szerint két róla készült, fekete-fehér képet. A modell azt ígérte, a legjobb mémeket Insta-oldalán is megosztja, és bár ez még nem történt meg*, mi kiválogattunk néhány tényleg elég vicceset.

Mielőtt azonban így tennénk, Teigen eredeti bejegyzését mutatnánk meg – ha éppen nem zárta volna le a Twitter-oldalát, hogy csak a követői láthassák. Ennek okairól a cikk alján olvashat. Szóval lássuk csak az eredményeket!

Ehhez a képhez a 90 Day Fiancé (Három hónap múlva esküvő) című reality egyik szereplőjét, Big Edet (vagy más néven No Neck Edet) is felhasználta az egyik próbálkozó.

Valaki egy sokkal klasszikusabb szereplőt, Forrest Gumpot választott Teigen mellé.

 És itt már Ollókezű Edwardot láthatja, amint gondjaiba veszi a modellt.

De más szerint is ráférne egy fodrász, vagy legalábbis egy fésű a modell frizurájára.

Lehet, hogy ez a kép egyben egy kritika is a modell személyéről?

Nézze, itt meg milyen illusztris társaságba keveredett!

Talán egy pillanatig még maradjunk a politikai vonulatnál.

Teigen még egy több száz éves képbe belephotoshopolva is jól néz ki, nem gondolja?

És végre, az első mém, amin a férje, John Legend is feltűnik.

És itt is a második.

Több legendes már nem lesz, ígérjük.

 Sőt, ez itt már az utolsó mémünk erre a cikkre. 

Mondjuk nem csodálnánk, ha nem is történne, mert Teigen épp egy kis Twitter-szünetet tart: a napokban nyilvánosan beszólt neki egy Alison Roman nevű gasztroújságíró/szakácskönyvszerző, amiért Teigen a saját, sikeres szakácskönyvére alapozva kisebb birodalmat épített fel saját edénykészlettel, egymilliós követettségű Instagrammal, ami Romant megrémiszti, és ő maga sosem csinálna ilyet, de végül is ő az, aki utoljára nevet, hiszen ebből „kurva sok pénzt szerez”. Teigen csalódottságát fejezte ki a poszt miatt, és mint írta, évek óta követte és támogatta nyilvánosan Romant, de mivel a Twitteren is sok beszólást kap (még a gyerekeit is Petri-csésze-bébiknek gúnyolták), azt írta, most egy kicsit hagyja békén mindenki. Amúgy pedig az annyira kritizált, Cravings nevű, teljesen saját vállalkozása egyáltalán nem termel még nyereséget. Roman ezután azt mondta, hogy bocs, ha ez az ütés túl mélyre ment, nem lett volna szabad konkrét példákat hozni arra, mit tervez a saját vállalkozásaival, és mit nem.