Zimankós reggelre ébredt az ország ezen a csodálatos kedd reggelen. Nem is hiányozhat más, mint egy kötött sál, forró kávé és szívmelengető hírek csokorba szedve: Hódi Pamela lehetséges szakítása tegnap felizzította a netes közhangulatot ( több lap is utánament a dolognak, a feltételezések szerint valóban szakításban van, de bármi kisülhet még a dologból). Mindeközben Vajna Tímea testvére, Palácsik Lilla felfedte születendő gyermeke nemét, amit az üzletasszony is közvetített Instagram-oldalán. Fenyő Ivánt pedig vagy kiebrudalták, vagy otthagyta a TV2 sorozatát.

mi kell még egy izgalmas napkezdéshez?

  • Kezdjük Hódi keserű történetével: tegnap több platformon is felmerült, hogy Hódi rajongóval küzdött egy bejegyzés okán, amiben türelmet és megértést kért. A követők jelentős része rögtön azt vizionálta, hogy Hódi és párja szakításban vannak. A Bors ezt fűzte tovább,  megemlítve, hogy Hódiék már az esküvőt is lemondták, igaz a koronavírusra, de gyanúra adhat okot, hogy  május elseje óta nem posztol közös fotót a vőlegényével.

Én egy kis időt kérek még úgy érzem. Bízom benne megértitek, és akik igazán kedveltek mellettem lesztek továbbra is! Köszönöm!

– írta Instagramján. Természetesen a lap meg is kereste a modellt, de nekik nem, míg a Ripostnak azért pár mondatott elhintett az üggyel kapcsolatban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy egy ideig újra tiltani fogom a kommenteket, azért mert egyszerűen képtelen vagyok olvasni a találgatásokat, kreálásokat... vannak dolgok amiket nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt hogy magánélet... egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik! Tudom nem mindegy, hogy egy közszereplő milyen szinten enged betekintést a magánéletébe! Én az utóbbi időben vissza vettem, mert úgy éreztem hogy vannak olyan dolgok amiket az ember privátban kell hogy intézzen, és megoldjon! Ezt is meg kellett tapasztalnom, hogy milyen érzés Nekem, illetve belőletek mit vált ki...! Rájöttem, hogy ha nem kaptok információt Tőlem, akkor vagy találgattok vagy jól látjátok... mivel egy komment után a lavina elindul és mindenki hozzáfűz szerinte egy opciót, az már nem jó! Ráadásul csak azért, mert valamiről nem 1 órával a történtek után beszélek, már hazug vagyok, profilokat gyártok a magam védelmére, stb stb! Szívből sajnálom amiért ennyi türelemmel és tisztelettel nem vagytok páran felém😢 Tudom, hogy talán nem is rosszból írjátok csak érdeklődtök, meghát számotokra az csak 1-2 mondat a Pamela fotója alatt, számomra pedig plusz nehézség kezelni jelenleg az életemben! Én egy kis időt kérek míg úgy érzem, hogy itt van az ideje erről beszélnem! Bízom benne megértitek es akik igazán kedveltek mellettem lesztek továbbra is!❤️ Köszönöm!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Tudtam, hogy elkezdődnek majd a találgatások, de még nincs itt az ideje, hogy nyilatkozzak róla

– mondta. Ebből persze sok nem derül ki, úgyhogy nézzük is a következő hírt.

  • Palácsik Lilláék roppant modern módon végig élőben közvetítették gyermekük nemének kiderültét, amit természetesen Vajna Tímea is megosztott közösségi oldalán. A lufipukkasztós módszerrel fedték fel a választ, így ma már mindenki tudhatja, hogy Vajna testvére kisfiút hord a szíve alatt. 

Az immár Los Angelesben székelő üzletasszony egy hozzászólásban megjegyezte, hogy ismét a segítségére volt az ezotéria, így ő sejtette a végeredményt.

Akkor az első álmom bevált, és a kártya. Végre fiú a családban! Szőke, barna szemmel.

  • Ugyancsak mindenhol megjelent az a tény, hogy a TV2 sorozatának, a Mintaapáknak egyik főszereplője nem folytatja a következő évadban. A név is kiderült, Fenyő Iván távozik.  

A SorozatWiki tudta meg, hogy bár a színész karaktere marad a történetben, már nem Fenyő fogja megformálni.  A tévétársaság sajtóosztálya megerősítette a hírt, azonban a miértekre nem tértek ki. A sorozatnál valami nem lehet teljesen rendben, ugyanis korábban Gát György csatlakozott kreatív vezetőként, majd nem sokkal a kinevezése után már távozott is. 

Még pár apró hírmorzsa: