Tisztelt olvasóink, íme mai Instahíradónk:

Az egykori műsorvetető Pintér Andrienn, azaz Ada közösségi oldalát annak prezentálására használta fel, hogy bemutassa a mai kor modelljei, influenszerei milyen vizuális trükkökkel hitetik el a világgal tökéletességüket. Elképesztő leleplezés! Továbbá kiderül, hogy Rogán Cecília miként vészeli át a hűvös időt, Weisz Fanni pedig megmutatja, hogy milyen lenne, ha kék szemmel születik. Izgalom izgalom hátán! Maradjanak velünk!

Pintér, a nemrég Németországba távozott műsorvezető jó ideje igyekszik leleplezni az Instagram huncutságait, pontosabban a közösségi oldalon népszerű emberek apró kis trükkjeit. Így saját fürdőruhás képeivel mutatja meg, hogy a valóság és a vizuálisan optimalizált világ között mekkora a különbség. 

Mindenkiről lehet nagyon előnyös és előnytelen képet csinálni. Minden a szögeken, fényeken, tartáson stb. múlik. Két kattintás között olyan, mintha kilókkal lennek több vagy kevesebb, pedig nem. Nyilván mindig az előnyös oldalunkat próbáljuk mutatni (bár sok képem pont nem), de amikor elkezdjük magunkat hasonlítgatni másokhoz képek alapján ez jusson eszünkbe mindig.

Rogán Cecília eddigi szokásaival ellentétben a gasztro-ténykedések és edzések helyett azt mutatta meg, hogy mivel védekezik a váratlan hideggel szemben (mondjuk be is csukhatná az ajtót). További érdekessége a képnek, hogy mintha nem ott készült volna, mint az eddigi karantén-fotói: más a bútor, és a kert látványa is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#today #todayoutfit #cold #spring

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni pedig, hogy visszaugorjunk a módosított fotók témakörére, megmutatta, hogy miként festene kék szemekkel. Őrület.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na melyik?🟤🔵🤔

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Nádai Anikó pedig Instagramján közölte, hogy új otthonba költözött, és ezzel belekezdett új életébe. Ha valaki esetleg nem tudná, a műsorvezetőnő nemrég szakított párjával.