Ma már volt szó egy nőről, aki ajakfeltöltő injekciókat adott magának, csaknem végzetes következményekkel. Ebben a posztban folytatódik a „csináld magad!”-mozgalom, most ráadásul két híresség gyermekével: Kaia Gerberrel és Paris Jacksonnal. Mivel a koronavírus-járvány miatt most zárva vannak a tetoválószalonok, mindketten úgy döntöttek, nem bírják ki új tetkó nélkül a nyitásig, úgyhogy elintézték a dolgot saját kezűleg. (Mielőtt lejjebb görgetne: a fenti borítófotó március 1-én készült Kaia Gerberről a párizsi divathéten.)

Kaia Gerbernek hívják Cindy Crawford szupermodell szintén manökenkedő lányát. Amint az alábbi fotón is látszik, a 18 éves hírességnek több apró tetoválása van, és a Glamour magazinnak azt mesélte, hogy a sorozatot saját kezűleg folytatta a karanténban.

Nagyon kínlódtam már, mert az egyik kedvenc időtöltésem elmenni tetováltatni, de ezt most senki nem tudja csinálni. Úgyhogy addig magamnak tetováltam, amit senkinek sem ajánlok. [...] Nem könnyű. [...] Csak egy pontot tetováltam magamra, hogy elmondhassam, hogy „oké, ebben a hónapban tetováltattam egyet, menő vagyok”.

A fentieket Kaia Gerber nyilatkozta saját készítésű tetoválásáról, de Paris Jackson nem fogadta meg a tanácsát, és az alábbi, friss posztján látszik, hogy ő pedig a lábfejét dekorálgatja otthon, amíg nem szabad kimenni. Michael Jackson 22 éves lánya nem barkácseszközökkel szúrja bele a tintát a bőrébe, hanem úgy tűnik, profi tetoválóeszközöket használ. Ő is pontokkal és vonalakkal dekorálja éppen a jobb lábfejét az Instagram sztoriba kitett, azóta már eltűnt videó szerint, amint azt a People itt rögzítette.