Az anyák napja legtöbbünk számára egy érzelmekkel teli ünnep, de vannak olyanok, akiknek valamiért különösen az. Így volt ez Tallulah Willisszel is, Demi Moore és Bruce Willis most 26 éves lányával is.

Moore-nak a 2010-es évek elején meggyűlt a baja a drogokkal és az alkohollal, ez pedig majdnem az életébe került, amikor 2012-ben túldagolta magát – ezután lányai három évig nem álltak szóba vele. Willis most érzelmes posztban köszöntette édesanyját anyák napján (ami Amerikában később van, mint nálunk), és az imént említett nehéz időszakról is elmélkedett, amikor anya és lányai teljesen elhidegültek egymástól.

Közel három évig nem beszéltem az anyukámmal, és ezt a szörnyű időszakot ma végre magam mögött hagyom. Emlékszem, amikor könnyekben törtem ki munkába menet, mert a rádióban arról beszéltek, anya mennyire imádna valami parfümöt. Ez az ünnep már csak az én fájdalmamról és az én saját történetemről szólt. Ez azonban megváltozott. A belső önreflexió metamorfózisának és a megbocsátás képességének hála ez a három év nem tartott örökké. (...) Szinte mágneses módon kötődöm az anyukámhoz, ha személyesen ismersz, tudod, milyen fontos szerepe van az életemben. Gyakran elgondolkozom azon, hogy alakult volna az élet, ha lehetőségem adódik találkozni a 26 éves Demivel. Szerintem rengeteget nevettünk volna. Úgy, hogy alig kaptunk volna levegőt. Aztán a ma reggel öleléssel és puszival indult. Csak arra gondolok, hogy te vagy nekem, és még mindig tanítasz. Én vagyok a tanúja annak, mit jelent neked ez a nap, és honnan jöttél. Minden egyes porcikád aranyat ér. Szeretlek

– írja posztjában Tallulah Willis.

A 26 éves színésznő egyébként hosszú időn át együtt töltötte a karantént a szüleivel, ugyanis Demi Moore és Bruce Willis együtt vonult el a családdal a vírus elől, bár a színész időközben már hazatért jelenlegi feleségéhez. (Aki csatlakozott volna hozzájuk, csak egy kicsit később - akkor viszont éppen nem lehetett utazni.)