A francia bankár és Mary-Kate Olsen kapcsolatát már a kezdetektől fogva nagy titok övezte, és ötéves házasságuk alatt sem osztottak meg szinte semmit a publikummal. Ezután pedig már nem is igen lesz mit, mert a színésznő áprilisban beadta a válási papírokat, a TMZ információi szerint azonban a szakítás nem éppen zökkenőmentes.

Azt még nem tudni, mi volt a szakítás oka, az viszont valószínű, hogy a felek nem békés módon zárják le a kapcsolatot. Mary-Kate Olsen először áprilisban adta be a válókeresetet, de akkor a járványra hivatkozva elutasították a kérelmét. Ezután sürgősségi ügyintézést kért.

A lap szerint a színésznőnek nem csak maga a szakítás nehezíti jelenleg az életét. Olivier Sakozy ugyanis Olsen háta mögött mondta fel New York-i lakásuk bérleti szerződését - a színésznő minderről egy e-mail kapcsán szerzett tudomást, amit nem is neki, hanem az ügyvédjének küldtek.

A leírtak szerint Olsennek legkésőbb május 18-áig el kell hagynia az albérletet, és ugyan a színésznő kérte, hogy a hónap végééig hosszabbítsák meg a szerződést, erre még nem kapott választ.