Ahogy kezd beköszönteni a melegebb időjárás, ezzel párhuzamosan a celebnők is igyekeznek megválni fölösleges ruhadarabjaiktól. Olyannyira, hogy némelyiküknek már a bikini is sok.

Köllő Babett posztja szerint már régóta vágyott egy repceföldi fotózásra, ez pedig most végre megvalósulhatott. A színésznő láthatóan nagyon felszabadult a munkálatok közben. Mindenesetre arról biztosította követőit, hogy szemből nem készült róla kép, és egyébként az egyik kedves barátnője volt a fotósa.

Mihalik Enikő nem merészkedett ki a természetbe. A nemrég még 33. születésnapját ünneplő modell otthon fotózkodott le, és ő sem érezte szükségesnek, hogy deréktől felfelé is viseljen valamit.

Rihanna még mindig ezzel promotálja fehérneműkollekcióját. Ennek jegyében a minap ismét megmutatott belőle egy extravagáns szettet.

Ariane Grande általában túlméretezett pulóverekben pózol, de most ő is kivételt tett, és sportmelltartóban mutatta meg, hogy neki is van mit rejtegetnie a bő ruhák alatt.

Emily Ratajkowski magához képest visszafogottan pózolt az Instagramon, de azért annyiban biztosra ment, hogy nem húzott melltartót átlátszó felsője alá.