Emlékeznek még arra, hogy a producerek döntése szerint Robert Pattinson lesz az új Batman? Az nem kérdés, hogy a színész megérett a feladatra, legutóbbi beszámolója szerint azonban közel sem olyan kifinomult az ízlése, mint a karakternek, akit hamarosan megformál - legalábbis a gasztronómia terén.

Nemrégiben a GQ készített interjút Pattinsonnal, és még a magazin borítóját is ő lőtte saját magáról a tükörben. De nem ez az egyetlen rendhagyó dolog, ami a vele készült anyag kapcsán felmerülhet.

A színész elárulta, hogy pocsék a konyhában, és még egy mikrózható tészta elkészítéséhez is inkább az internethez folyamodott segítségért. Miután konstatálta, hogy a cuccot csak be kell tenni a mikróba, elismerte, hogy nem nagy tudomány, de az íze már hagy némi kívánnivalót maga után. Ami pedig a karanténban történő táplálkozását illeti, a Pattinson által fogyasztott dolgok elég kiábrándítóak.

Sokszor eszem zabkását úgy, hogy vaníliás fehérjeport szórok rá. Alig keverem össze. Elképesztően egyszerű. Amit lehet, azt konzervből eszem. Van, hogy tabasco szószt teszek a tonhalkonzervre, és kieszem abból a fémcuccból. (...) Fura, de az igényeim kvázi olyanok, mint egy vadállatnak... aki kieszi a kaját a szemetesből

– mondta a színész.

Ami az otthoni edzéseket illeti, Pattinson köszöni szépen, de nem kér belőlük. Ezt pedig azzal indokolja, hogy annak idején például James Deannek sem kellett kigyúrnia magát ahhoz, hogy sikeres legyen.