Pár napja írtuk meg, hogy Kiszel Tünde azzal büszkélkedett Insta-oldalán, hogy lánya, a 18 éves Hunyadi Donatella az olasz Vogue-ban szerepel. A hír apropóján a Blikk megkérdezte Kajdi Csabát, a Visage Modellügynökség vezetőjét, milyennek látja a fiatal modell esélyeit a szakmában. 

Kiderült, hogy Kajdi már korábban is foglalkozott Hunyadi Donatellával, de az együttműködésüknek hamar vége szakadt, holott a lányról azt gondolta, hogy potenciálisan jó csaj. Kajdi azért nem menedzselte tovább Hunyadit, mert hiába javasolta Kiszel Tündének, hogy függetlenítse magát a lányától, ő nem tette ezt meg. 

A sztármodellek értéke és eladhatósága attól is függ, merre, kivel mutatkoznak, hol, milyen minőségű képek jelennek meg akár a magánéletükről. Tünde „munkássága” ártott a lányának. 

Mivel anyja túl sokszor mutatkozott vele, Hunyadi Donatellának nem volt meg a lehetősége, hogy saját imidzset alakítson ki magának, véli Kajdi. A modellügynök szerint egy modell számára nem az a nagy mérföldkő, ha egy divatújság online változatában szerepel (mint Hunyadi Donatella), hanem az, ha a lap nyomtatott formájának címlapján tűnik fel, vagy ha egy világmárkával dolgozhat együtt.