Múlt héten számoltunk be arról, hogy Radics Gigi gyermeket vár szobrászművész párjától, Mikus Árontól. Igaz ugyan, hogy a férfi még nem kérte meg a kezét, de az énekesnő már tervezi az esküvőt, derül ki az interjúból, amit a Bors készített vele. 

Radics boldogsága határtalan, mivel mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, párjáról pedig úgy nyilatkozott, kívül-belül főnyeremény. Azt sem bánja, hogy előbb lett terhes, mint hogy megkérték volna a kezét, mivel párja már nem sokkal azután, hogy összejöttek, azt mondta, hosszú távon tervez vele.

Radics az esküvői terveiről is nyilatkozott, szerinte a lagzin legalább 200 ember lesz, mivel legutóbbi születésnapján 128 vendége volt, a ceremóniára pedig ezeken a személyeken kívül még szerelme hozzátartozóit is meghívják. Számára az álomesküvőt egy tengerparti szertartás jelentené, de mivel racionálisan gondolkodik, úgy látja, inkább Tatán mondják majd ki a boldogító igent. 

A legjobban egy romantikus, tengerparti esküvőre vágynék, de akkor nem lehetne ott mindenki, úgyhogy erről letettem. Tatán gondolkodom, mert közel is van, és egyszerűen gyönyörű kis város. Persze mindez a jövő nyár zenéje. 

Az énekesnő számára az is fontos szempont, hogy az esküvőt csak akkor tartsák meg, miután megszületett a gyereke, és ő lehetőleg úgy néz ki, mint terhessége előtt.