Dan Bilzerian a Twitteren jelentette be, hogy a karantén rádöbbentette, hogy milyen rövid és értelmetlen az élet, így két sivatagi lövöldözés, és orgia között belefogott egy könyv megírásába, pontosabban végre elolvasott egy könyvet az elejétől a végééig, majd rádöbbent, hogy ez nem is rossz dolog. A nagy „comingout” után már az Instagramján is bizonygatta, hogy készül a nagy mű, azonban, hogy pókerszakkönyvet, fegyverekről szóló kisregényt, szexuális közhelyekkel teleírt Coelho gyűjteményt, vagy egy mesekönyvet ír a rakoncátlan Insta-medvéről, aki túl sok „mézet” evett, nem lehet tudni.

Annyi azonban biztos, hogy Bilzerian az írás Hunter S. Thompson-i módszertanát tekinti a sajátjának, ugyanis az alkotói munka közben szív, iszik és annyi ledér modellel veszik körbe magát, hogy azt egy pornóproducer is megirigyelhetné.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Writing my book

Dan Bilzerian (@danbilzerian) által megosztott bejegyzés,

 A posztok alapján azonban az is elképzelhető, hogy szerelmes regényen dolgozik, és a hosszú, orgiákkal töltött évek után rátalált a szerelem, ugyanis az egyik modell hölgy rengeteg fotón szerepelt az utóbbi időben.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Going through old pics, this book gonna be crazy

Dan Bilzerian (@danbilzerian) által megosztott bejegyzés,