Vajna Tímea úgy megdolgoztatja a csípőjét, ahogy kevesen

2020.05.16. 15:26 Módosítva: 2020.05.16. 16:06

Mazsolázgattunk kicsit a celebek Instagrasmjából, hogy ha úgy alakul a délutáni szunyókálás előtt legyen mit lapozgatni. Vajna egy edzéssorozattal nyitotta a szombati napot, míg Rihanna csipkés fehérneműinek bemutatását  fokozta a végtelenségig,  Palvin Barbara sminkmentes sminkeléséről pedig beszélni nem, ellenben megnézni annál inkább érdemes.  

  • Vajna Tímea lassan egy félprofi személyi edzőre kezd hasonlítani, ugyanis Instagram-sztorijában gyakorlatilag napi szinten teszi közkincsé, ahogy feszes sportruhában izzad. Az üzletasszony, most azt is megosztotta követőivel, hogy farfekvéssel jött a világra, aminek okán gyenge a csípője, így sokat kell mozgatnia, ha nem akar bajt. Néhány kisvideóban meg is mutatja, hogy milyen szökdécseléssel tartja magát karban. A videó 24 órán át elérhető, így ha siet még megtekintheti ide kattintva.  Vajna igazán ügyel a rendszeres mozgásra, korábban megosztotta például egy közös edzés fotóit, melyen párjával Zoltánnal dolgoztak, nos leginkább rekeszizomra.
  • Rihanna már egy ideje a közösségi média segítségével népszerűsíti csipkés alsóneműit és melltartóit, ami persze nem egyedi elképzelés, hisz Emily Ratajkowski is hasonlóképpen promotál. Azonban most egy kifejezetten szürreális videót dobott a közösbe a barbadosi énekesnő. Elsőre olyan, mint egy lelkes bölcsészhallgató vizsgafilmje, amiben Rihanna először főzőcskézik, majd inkább stílust vált és megmutatja magát csipkés outfitben. 

Íme a varázslatos videó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

the Jet Blacks are for life, but this Milky Way is sumn sexy #Coded @fenty

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

  •  Palvin Barbara egy egész sor sminkkel mutatja meg, hogy milyen lenne, ha nem sminkelne. Ki érti ezt? 
  •  Végül egy népszerű szlovák fitneszmodell zárjuk az Instahíradónkat. Lucia Javorcekova szinte minden sportot szívesen űz. Az alakja tíz évvel a kislánya születése után is tökéletes, nem csoda hát, ha közel másfél millióan rajonganak érte. Egyik mostanában megosztott fotóján épp topless élvezi, hogy megmászott egy könnyűnek semmiképpen nem mondható hegyet. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That’s what I call freedom ♥️🇸🇰

Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) által megosztott bejegyzés,