Ha valaki nem ismerné a streamingoldal (magyarul: Ellenállhatatlan kísértés) című realityműsorát, röviden talán úgy foglalhatjuk össze, mint szép emberek tengerpartra száműzött násztáncát, azzal a nehezítéssel, hogy tilos a szex, csók, tapi különben ugrott a 100 ezer dolláros főnyeremény. Így az alapleosztás nem olyan egyszerű, mint a magyar verziókban (lásd: Love Island, Éden Hotel) ugyanis a csinos modelleknek és szétgyúrt férfiaknak azon túl, hogy igyekezniük kell Insta-kompatibilisnek maradni, önmérsékletet is kell mutatniuk.   

A már véget ért műsor egyik népszerű alakja Francesca Farago, aki nemrég Instagramján árulta el egy kommentelő kérdésére, hogy magyar felmenői is vannak. Ennek örömére, megmutatjuk, hogy kiről is van szó, íme:

A Kanadában született Francesca már a műsor előtt is ismert volt, mint influenszer, sőt modellként is tevékenykedett és van ruházati cége is. Épp ezért elég sokan követték Instagramon, ám a realitynek köszönhetően immár több, mint 4 millióan figyelik, mi történik vele.

A kívácsiskodó kommentelőnek azt is elárulta, hogy a magyaron kívül kanadai és olasz felmenői is vannak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🏠do your part🏠 #stayhome

TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) által megosztott bejegyzés,

A műsort egyébként rendhagyó módon minden szereplő nyertesként hagyta el, így Francesca is, aki a 7500 dolláros javadalmazás mellett össze is melegedett valakivel.

Az Elle magazin a show-ról azt írja, Francesca és párja voltak a legproblémásabbak a műsorban, ők szegték meg a szabályokat elsőként, és rengeteg konfliktust generáltak. Aztán valami megváltozott bennük és állítólag hiába ért véget a forgatás, azóta is egy párt alkotnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

freezing rain today

TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) által megosztott bejegyzés,