Brian Austin Green  egy 46 éves amerikai színész, aki széles körben ismert lett, miután 10 évig szerepelt a Beverly Hills 90210-ben. Megan Fox egy 34 éves, amerikai színésznő, akivel annak kapcsán foglalkoztak a legtöbbet, hogy szerepelt a nem túl nagyra értékelt Transformers-filmekben. Ők ketten 2004 óta vannak valamiféle kapcsolatban, Megan Fox 18 éves volt, amikor először összejöttek, Brian Austin Green pedig 30, és volt már egy kisfia egy előző kapcsolatból.

2006-ban jegyezték el egymást, de a jegyességet állítólag 2009-ben felbontották, mindenesetre ha így is volt, a mosolyszünet után 2010-ben újra eljegyezték egymást, és abban az évben össze is házasodtak. Született két gyerekük, de 2015-ben Fox beadta a válókeresetet, amit azonban végül visszavontak, és a pár nemhogy újra összejött, született egy harmadik gyerekük is.

2017-ben még idillikus családi életükről írtunk, de ettől a harmóniától a jelek szerint most megint elég távol vannak. A People és az E Online megerősíti, hogy a házaspár két tagja külön tölti a karantént, sőt, a Just Jared hozzáteszi, hogy mindketten a jegygyűrűjük nélkül mutatkoztak a napokban. És mindehhez hozzájön Brian Austin Green alábbi, első pillantásra természettudományos témájúnak tűnő posztja, amit szombaton publikált. Az a nap felesége, Megan Fox születésnapja volt.

Idővel a pillangók beleunnak abba, ha túl sokáig ülnek egy virágon. Elkezdik úgy érezni, mintha elfogyott volna körülöttük a levegő. A világ nagy és hatalmas, és ők mindent meg szeretnének tapasztalni

– írja Brian Austin Green anélkül, hogy konkretizálná, hogy miről-kiről van szó, de a többség szerint egyértelmű, hogy feleségét pillangózza le ilyen elegánsan. Ezt a megfejtést látszik alátámasztani az a megfigyelés is, hogy Megan Foxot a napokban a Machine Gun Kelly nevű rapperrel látták. Az ő kapcsolatuk egyszerű munkakapcsolat is lehet, hiszen amint a Deadline írja, ugyanabban a készülő filmben kaptak szerepet ők ketten. De természetesen a koronavírus-járvány kitörése után a film gyártását felfüggesztették, szóval nem lehet tudni, hogy munkaügyben vagy magánügyben találkozgattak-e ők ketten most, hogy Megan Fox házassága nyilvánvalóan válságban van.