Ha nincs a Page Six cikke, akkor valószínűleg azt hittem volna, hogy az a fő hír Justin Bieber legutóbbi facebookos élő videójával kapcsolatban, hogy az énekes nem tudja kikapcsolni otthon a légkondit – de persze más magyarázat is lehet arra, hogy miért sapka plusz kapucni kombóban ül kaliforniai lakásában a 26 éves híresség. Mindenesetre a fő hír: az alábbi, közel egy órás videóban Justin Bieber negatívan kontextusban beszél a házasság előtti szexről.

Bieber 2018-ban házasodott össze Hailey Baldwinnel, és most a következőket mondja az esküvőjük előtti időszakról, aminek jó részét az énekes sajnos azzal töltötte, hogy kevés sikerrel próbálta meggyőzni a nagyközönséget arról, hogy ő egy hatalmas keménycsávó. Szóval így vélekedik Bieber arról a korszakról, amikor Selena Gomezzel járt, majd össze-vissza csajozott:

Ha visszamehetnék [az időben], és nem kéne szembenéznem annak a sok durva sérülésnek egy részével, amin akkor keresztülmentem, valószínűleg megtartóztattam volna magam a házasságig. [...] A szex eléggé megkavarhatja az embert, ha csak úgy bárkivel szexel. Mi csináltunk ilyet, ez az igazság. [...] Valószínűleg megtartóztattam volna magam a házasságig

– mondja Justin Bieber, és közben elismeri, hogy tudja, hogy elég vadul hangzik mindez (legalábbis tőle). A Velvet olvasói például a Randiblogban vallottak ugyanerről a témáról, de sokkal érthetőbben és átélhetőbben, ajánljuk például ezt a posztot.

Hailey Baldwin/Bieber, a 23 feleség egyébként annyit tett hozzá az énekes eszmefuttatásához, amit feltehetőleg a Hillsong nevű vallásos gyülekezetben eltöltött idejük inspirált, hogy bár ő maga nem biztos benne, hogy számára is út lehetett volna a házasságig tartó szüzességi fogadalom, de mindenesetre érti, hogy a férje miért mondja ezt, illetve mit akar ezzel az egésszel üzenni.