Különös dolgokra virradt ma az Instagram népe. Több híresség is megosztott magáról valami szokatlant – köztük Jason Derulo is, aki mostanában önkéntes komédiásnak csapott fel a képmegosztón.

Az énekes egy régi, de annál kellemetlenebb kihívást próbált ki, azaz megpróbálta fúróval enni a csöves kukoricát, aminek okán már többen veszítették el a fogaikat. Feltételezzük, hogy Derulo egy előre bekészített műfogsort viselt a próbálkozás alatt.

Jennifer Garner is kezd kiborulni a karanténban. A színésznő egy zenés klipet osztott meg, amin a mosókonyhában nettó szenvedéssel és egy pohár borral próbálja elvégezni a teendőit.

Jessica Alba is fodrásznak állt, a kislánya haját nyeste meg, méghozzá nem is akárhogyan. A folyamatról egy vlogot is készített, amit a Youtube-csatornáján lehet megtekinteni.

Jennifer Love Hewitt pink frizurára váltott, de az általa megoszott fotókban nem csak ez érdekes, hanem az is, hogyha nem virítana a bejegyzések fölött a neve, mi aztán meg nem mondanánk, hogy a Szellemekkel suttogó színésznője van a képeken. Hewitt kissé megszaladhatott a filterekkel.

Heidi Klum szexi fotózáson vett részt, ahol mindenki nagyon ügyelt az előírásokra, és a lehető legizoláltabban igyekeztek megoldani a munkálatokat. Olyannyira, hogy Klum haja talán el sem készült a fotózás kezdetére.

Selena Gomez egy kis önpromóba kezdett az Instagramján, amikor megoszott magáról néhány fotót, amin természetes hajkoronával és minimális sminkkel látható. Elmondása szerint az édesapjának nagyon tetszett, ahogyan kifente magát, így kapott az alkalmon és megjegyezte, hogy igen, csak a saját márkás sminktermékeit használta.

Palvin Barbara egy nosztalgikus fotót osztott meg a barátjával annak okán, hogy a minap megjelent Dylan Sprouse saját képregénye.

Egy éve még a fogadat sem tudtad egyedül megmosni, most meg nézz magadra! Kész az első képregényed!

– írta posztjában a modell, majd felhívja a figyelemet arra, hol lehet előrendelni a szóban forgó művet.

Sprouse elsőként kommentelt a poszt alatt, és megköszönte Palvinnak, hogy minden karakter szövegét más hangszínnel olvasta fel neki az előkészületek alatt.