Sokan viccelődtek már arról kissé kesernyésen, hogy az idei nyár elmarad. Áprilisban azonban Victoria's Secretnek és Romee Strijdnek köszönhetően már megérkezett az első emlékeztető, hogy mire lehet számítani akkor, ha mégis strandolhatunk. Ebben az esetben pedig nem árt tudni, melyik bikinifazon(ok) lesz(nek) az aktuális sláger(ek).

A Page Six szúrta ki, hogy több celebnő is előszeretettel visel mostanában olyan bikinit, ami kvázi csak a mindenképp cenzúrázni ildomos részeket takarja el. Ezt a bandeau top nevű fazont az alábbi minigalériában megtekintheti.

Na de az említett cikkben felsorolt celebnők legutóbbi napozós tevékenységét elnézve még inkább szenzációgyanús az a fajta zsinóros bikini, amely derék alatt is megköthető, egyfajta extrát adva az egész szettnek. Az Instagramon körülnézve is jól látszik, hogy a fazont nagy érdeklődés övezi.

Vanessa Hudgens például nemrégiben egy pöttyös színű változatában pancsolt húga, Stella Hudgens társaságában. Egy kis bohóckodást meg is örökítettek az utókor számára, és az is kiderült, hogy az éneknő által viselt szett éppen Emily Ratajkowski szellemi terméke.

Az Inamorata a kezdetektől nagy népszerűségnek örvendett, Ratajkowski pedig meglehetősen gyakran rukkol elő újdonságokkal. Gyakran saját magán is prezentálja legújabb darabjait, ahogy például a fentebb látható bikinit is, aminek most a naplementét idéző verzióját mutatjuk meg. A modell persze megkéri a szett árát, ugyanis mind az alsó, mind a felső rész külön-külön nagyjából 25 ezer forintot kóstál.

A stílusra persze több márka is ráharapott, és hamar fel is töltötték a webáruházaikat.

A fazont többek között Bella Hadid egyik barátnője, Frankie B. Stark is viselte már egy kiruccanás alkalmával. Ő a kék-zebracsíkokra szavazott.

De persze mindig vannak olyanok, akik az ellentéteket kedvelik, és szeretnek kitűnni a sorból. Az ilyen hölgyeknek sem kell aggódniuk, ugyanis készült alul megkötős változat is.

Önnek melyik tetszik jobban?