Hiába maradnak otthon, a visszavonulás ellenére sem adták fel a szórakoztató tartalmak készítését a legismertebb magyar stand-uposok. A Comedy Central két új saját produkcióval is erősít: a DUNSZT című távolságtartó-show-ban a standupos sztárok, köztük Ráskó Eszter, Kovács András Péter, Janklovics Péter, Hadházi László, vagy éppen a Szomszédnéni Produkciós Iroda rövid jelenetekkel, kötetlen beszélgetésekkel múlatják az időt. A Comedians in Quarantine-ban pedig a szociális távolságtartást gyakorló komikusok mutatják be, milyen az élet a küszöbükön túl.

„Elvagyunk, mint a befőtt!” – állítják a stand-up műfaj legismertebb hazai alakjai, akik vadonatúj, saját, házi készítésű műsorral jelentkeznek azokra az időkre, amikor humoristát legfeljebb a szupermarketben láthatunk, akkor is maszkban. A május 22-én 20:35-kor debütáló DUNSZT a közönség hiányában egymással viccelődő előadók mindennapjaiba enged betekintést. A produkcióban Ráskó Eszter és Kovács András Péter heti rendszerességgel várja a nézőket a négy fal között rögzített, mulattató beszélgetésekkel és szórakoztató jelenetekkel. Jön Janklovics Hollywoodja, heti challenge-ek, Hadházi életbölcsességei és a Zoompszichológus „rovat” is.

Az otthon maradó standuposokkal a Comedians in Quarantine-ban is találkozhat. A Comedy első online szkeccsvideósorozatában a csatorna standup tehetségkutatójából, a Magyarország, szereplek!-ből megismert Ács Fruzsina, Ráskó Eszter és Szabó Balázs Máté olyan hétköznapi problémákkal küzdenek meg a négy fal között, mint az együttélés a home office-ban, vagy éppen a webes randizás.

DUNSZT premier május 22-én, 20:35-kor a Comedy Centralon és Comedians in Quarantine május 18-tól a csatorna Facebook- és YouTube-felületein.