A hűvös péntek reggel jegyében, lassan, de csordogálnak a hírek: megszületett király Viktor kisfia, aki szokatlan, ír nevet kapott. Vajna Tímea szürreális videóban ábrázolja, hogy párja milyen intim viszonyt ápol a macskával, Vasvári Vivien és volt férje még mindig nem tudtak megegyezni a gyerektartásról, és ha mindez nem volna elég, egy podcastben Hosszú Katinka elmondta, hogy akár politizálna is, ha úgy alakulna. 

Nézzük:

Mellőzve a királyi családos poénokat, Király Viktor gyermeke 2 kg 50 dekával jött a világra, a köldökzsinórt pedig az apa vágta el. Az énekes a Best magazinnak mesélt, kiderült, hogy a nagy napon csupán vizsgálatra indultak, de közben elfolyt a magzatvíz. A gyermek a Kolen nevet kapta: a névválasztást Viktor a kettős állampolgárságával indokolta. Az nlcafe.hu kutatása szerint Kolen az angol Kolin név ír változata, és kölyökoroszlánt jelent.

Vajna Tímea az utóbbi időben jó néhány szokatlan kisfilmet osztott meg, azonban valószínűleg a legutóbbi Tik Tokposztja a legfurább, ugyanis a pár másodperces mozgóképeken azt figyelhetjük meg, ahogy párja, Zoltán az üzletasszony macskáját csókolgatja. 

@timea_vajna

##cat

♬ Can We Kiss Forever? - Kina

Újabb cikk jelent meg arról, hogy Vasvári Vivien és párja még nem váltak el, ugyanis a gyerektartás összegéről nem tudnak megállapodni. Szegedi Ferenc, azaz Fecsó a Blikknek mesélte el, hogy közel 600 ezer forintot és egy lakást vár tőle volt felesége, amit még nem fizetett ki, de egyébként már nem olyan rossz a viszony kettejük között.

Havi 250 ezer forintban állapodtunk meg, de amíg ezt a bíróság nem mondja ki, én addig is 150 ezer forintot utalok Vivinek, tehát nem hagyom magára. Ő ezt az összeget sérelmezte korábban, hogy miért csak ennyit, és hogy tavaly őszig visszamenőleg fizessem ki a különbözetet, a havi százezer forintot.

Hosszú Katinka a SwimSwam szakportál podcastjében mesélt pályafutásáról. A beszélgetés végén kapott néhány villámkérdést, melyek között azt is nekiszegeztek, vállalna-e politikai karriert?

Csak akkor lennék, ha tudnám, hogy sok jó tanácsadóm van, és valóban nagy változást tudunk hozni

–  mondta Hosszú.