Miley Cyrus már hosszú hetek óta kvázi csöndben van, ami a polgárpukkasztást illeti. Az énekesnő azonban most ismételten tett valami különöset, ám ehhez a pasija, Cody Simpson kérte a segítségét.

A 23 éves énekes legújabb klipje meglehetősen különlegesre sikeredett a korábbiakhoz képest. A Captain's Dance With The Devil, azaz a Kapitány tánca az ördöggel című számban ugyanis Simpson több karaktert is megformál, köztük egy drag queent is.

A felvételeket egyébként Miley Cyrus otthonában vették fel, és ő asszisztált a jelmezkészítéshez is. Az énekes látható hajóskapitányként, narrátorként, és többek között női ruhában is - a klip azonban nem ezen a ponton válik zavarba ejtővé, ugyanis Simpson 0:30 körül még a gatyájában is szemrebbenés nélkül megigazítja, amit kell.

A karaktere egyébként neccharisnyát, szembetűnő ékszereket, hosszú körmöket és vörös rúzst visel. Az énekes elmondása szerint a szóban forgó klip egyfajta reflexió az énekesnővel való kapcsolatáról, hiszen a kettejük élete és értelme is egy kollaboráció - mondta a Vanity Fairnek.