Meglehet, hogy új modellrománc van kialakulóban. Az Instagram legalábbis erről árulkodik. A Daily Mail szúrta ki, hogy a néhai Paul Walker 21 éves lánya, Meadow Rain Walker még a hónap elején feltöltött magáról egy igencsak szexi képet, amin átlátszó felsőt visel. Cindy Crawford 18 éves lánya pedig a kép alatt megkérdezte, hogy neki készült-e, néhány nyögő emoji kíséretében. Walker erre csak annyit felelt, hogy Gerber élete szerelme.

A szóban forgó fotó azóta lekerült az Instagramról, helyette azonban feltűnt valami sokkal gyanúsabb. Meadow Walker profilján ugyanis megjelent egy videó, amin Kaia Gerber egy tibeti éneklő tálon zenélget, miközben bikinit visel. A felvétel viszonylag friss lehet, hiszen tudjuk, hogy a modell nemrég eltörte a karját.

A világ összes szeretete a tiéd

– írta a poszt mellett Walker lánya, ám Kaia Gerber most már nem volt olyan egyértelmű, mint a törölt poszt alatt. Mindössze annyit fűzött hozzá a bejegyzéshez, hogy

Asszem' medencésbuli lesz, ha vége a karanténnak

Kíváncsian várjuk, hogy valóban egy új szerelem van kibontakozóban, vagy csupán baráti viccelődésnek lehettünk tanúi. Előbbinek gyakorlatban nincs akadálya, hiszen Gerber február óta újra szingli.

Meadow Walker egyébként 2017 környékén maga is modellkedett, de az ügynöksége oldaláról azóta eltűnt a profilja.