Nyolc kilót, azaz két ruhaméretnyit fogyott Keleti Andrea, azt mondja, egy új fogyasztószer segítségével, amit ő próbálhatott ki először itthon – derül ki a kérdéses fogyasztószer lapunknak eljuttatott sajtóanyagából.

Egyébként az 50. születésnapja után kezdett el fogyókúrázni, miután meglátta a szülinapi partiján készült képeket. 

Finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a plusz kilók: az arcomra, karomra, hasamra. Az 51. születésnapomra sikerült elérni a célomat, ez egészséges büszkeséggel is eltölt. Persze, ahogy minden nő, én is tartottam az öregedéstől, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok néha arra, hogy jobb lenne 35 évesnek lenni. Néha viccesen megállapítom, hogy én már a mamakorúakhoz tartozom. Viszont mostanra tényleg minden a helyére került, elértem sok mindent, amit szerettem volna, magam döntök sok kérdésben, amiket korábban kényszerből máshogy kellett csinálnom.

Keleti most nagyon örül, hogy olyan ruhák is rájönnek ismét, melyek már három éve porosodtak a szekrénye mélyén, férje pedig folyamatosan bókokkal halmozza el. 

Pedig a férjének bőven lenne oka fogyás nélkül is bókokkal elhalmozni, mert nemrég új életet lehelt a Facebook-oldalába, ahol elég jókedvű táncolós videókkal jelentkezik. Elég menő, mert nem csak profiknak, az alábbi videó például alaplépések ismertetésével kezdődik.