A jóga már hosszú évek óta hódít mind a teremben, az otthon falai között, a természetben, és a közösségi oldalakon is. Sok tehetséges hölgyet követnek akár milliók is az Instagramon, egyesek azért, hogy tanuljanak tőlük, mások azért, hogy gyönyörködjenek a sok edzés gyümölcsében.

Aleksandra Kiedrowicz mostanában lett igazán felkapott a képmegosztón. A lengyel lány azonban nem csupán a jógának köszönheti elképesztő hajlékonyságát, hanem sokéves táncosnői tevékenységének.

Kiedrowicz a Poland Got Talent című tehetségkutató nyolcadik szériájának győztese, aki több országban is részt vett már különböző artista versenyeken és bemutatókon. Ezeken gyakran vőlegényével, Alfredo Silvával együtt lép fel, akivel van egy közös társulatuk, a Deadly Games.

A 26 éves táncosnő elképesztően hajlékony, úgy képes mozgatni a lábait, mintha gumiból lennének, emellett pedig az állóképessége is kiváló. Az idei év elején volt egy olyan performansza is, ahol képes volt úgy pörögni, hogy csak egy szalag tartotta az álla alatt, vagy egy hulahopp-karika a tarkójánál.

Az Instagramon flexyalexya néven jelent meg 2016 októberében, első fotóján még 200 kedvelés sincs. Mostanában azonban egyre őrületesebb videókban mutatja meg rendkívüli adottságát, amelyet sorra osztanak meg más, nagy követőbázissal rendelkező oldalak.

Kiedrowicz ennek köszönhetően egyik napról a másikra Instagram-híres lett, és a cikk írásakor már több, mint 22 ezren követik. Jelenleg Los Angelesben él párjával, akivel gyakran jógáznak is együtt, természetesen nem kidőlt fa és- kobrapózban.