Gáspár Evelin saját magát leplezte le egy interjúban, szúrta ki a 24.hu. Amikor a TV2 riportere arról kérdezte, mi az a rejtélyes nagy terve, amiről egyik korábbi interjújában beszélt, Gáspár bevallotta, hogy már ő maga sem emlékszik arra, mit kamuzott, merthogy többször előfordult vele, hogy semmitmondó, az igazságnak nem feltétlenül megfelelő válaszokat adott.

Erről én sem tudok, hogy mi ez a cél. (…) Nem emlékszem. Nem tudom, mit kamuztam. Szokott olyan lenni, én bevallom az őszintét, hogy amikor már nagyban benne van a műsorvezető, hogy kérdezősködnek és nem akarsz válaszolni, mondasz valami olyat, ami ilyen is, olyan is és ezzel kikerülöd. 

A Blikk pedig arról ír, hogy az apja, Gáspár Győző eladta a Győzike Show-ból ismert salgótarjáni házukat, amit már évek óta nem használtak, ezért az állapota is leromlott. Az ingatlant először 49,9 millióért dobták piacra, majd mivel komoly vevők nem jelentkeztek, levitték az árát 37,9 millió forintra. 

Nem akartunk visszaköltözni, szerettük volna, ha megveszi valaki. Sajnos nem volt jó állapotban, évekig hozzá sem nyúltunk, csak pusztult az egész, pedig egykor nagyon szép volt

- nyilatkozta Gáspár Győző, hozzátéve, hogy az áron alul eladott házból befolyó összeget kisebbik, Virág nevű lánya kapja meg.