Így emlékeznek meg a hírességek a kedden elhunyt Czibók Lászlóról

2020.05.27. 14:07

Kedden agyvérzésben elhunyt Czibók László, akit a legtöbben onnan ismertek, hogy Miki néven szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben. A hírt a barátnője, Kövér Georgina tette közzé a Facebookon ebben a posztban, a következő szöveggel:

Laci feladta. Elment. Egy csupaszív jó embert veszítettünk. Minden egyes adományt visszautalok. Köszönöm az imákat, bátorítást.

Azóta egyre gyűlnek a hírességek megemlékezései Czibók Lászlóról, Gömöri András Máté színész-testépítő például ezekkel a szavakkal emlékezett meg az elhunytról ebben a posztban:

Legyen neked könnyű a föld, Laci, de nehéz a tárcsa, amikor odaát edzel. Ott találkozunk.

Zámbó Krisztián hivatalos Facebookján az alábbi YouTube-videó jelent meg azzal a felirattal, hogy

Lacikám! Hiányozni fogsz!

Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-jaként ismert Varga Miklós automatikusan eltűnő Instagram sztoriban emlékezett meg barátjáról-kollégájáról, a következő szavakkal: 

Az ember, ha kedves barátaitól búcsúzik, a búcsúzás percében zálogul mindig otthagy a szívéből egy darabkát! Ezért nehéz a búcsú, ha tudjuk, hogy végleges.

Az NLC összeállítása hozzáteszi még, hogy az Awful művésznéven ismert zenész is régi barátságban volt Czibók Lászlóval, ő csak annyit írt ki a Facebookjára, hogy

R.I.P. Czibók László

Czibók László saját Instagramján az utolsó poszt május 16-i dátumú.