Újabb taggal bővült a várandós celebnők listája. Ezúttal a Pretty Little Liars, azaz a Hazug Csajok Társaságának színésznője jelentette be, hogy kisbabát vár.

Sasha Pieterse már gyerekkora óta jelen van a modell és- színészszakmában, de a legtöbben a fentebb említett sorozatból ismerhetik, amiben hosszú évekig alakította Alison DiLaurentis karakterét.

A színésznő tizennégy évesen tűnt fel a szériában, hihetetlenül vékony testalkattal. Az évek alatt sokan támadták, ugyanis jelentős túlsúly rakódott rá. Mint kiderült, ennek az volt az oka, hogy későn vettek észre nála egy betegséget.

A diagnózis után szakember segített neki a fogyásban, így a felszaladt 30 kiló jelentős részét sikerült leadnia. A napokban pedig örömhírrel jelentkezett, ugyanis az Instagramon bejelentette, hogy férjével, Hudson Sheafferrel első kisbabájukat várják.

Pietersék egyébként éppen most ünneplik második házassági évfordulójukat, bejegyzésében pedig hosszas köszöntet mond férjének, amiért mindig számíthat rá, és azért is, mert édesanyává tette.