Katy Perry pénteken a Sunrise című ausztrál műsorba jelentkezett be, hogy már most promózza augusztusban megjelenő új albumát. Az új album címét egyelőre még nem lehet tudni, de egy számot már megjelentetett róla a 35 éves énekesnő.

Katy Perry a fenti beszélgetésben az előző, Witness című, 2017-es albumát is említi, amelyből ön jó esetben a Chained to the Rhythm című számra emlékezhet, de úgy egyébként nagyot bukott ez a dalkollekció. A kritikusok lehúzták, a többi szám slágerlistán kimutatható népszerűséget nem ért el, az album sikere jóval alulmúlta Perry karrierjének korábbi csúcsait. Az énekeső így emlékszik vissza az ezt követő időszakra:

A Witness után, amelyik a negyedik, legutóbbi albumom volt, nagyon zaklatott és lehangolt lettem, szinte klinikai depresszióm volt, illetve nem szinte, tényleg klinikai depresszióm volt. Nagyon bizonytalan lettem, és be kellett járnom egy utat érzelmileg, spirituálisan és pszichésen, hogy megértsem, miért tartottam olyan fontosnak a külsőségeket és hagyatkoztam ennyire intenzíven erre, és hogy a karrieremhez kapcsolódó dolgok nem jelentik a teljes életemet, hanem csak egy része annak, aki én vagyok.

Katy Perry aztán túllépett az érzelmi nehézségeken, jelenleg babát várnak Orlando Bloommal közösen, kislányuk lesz.