Nincs nap, hogy ne írna az angol vagy amerikai bulvársajtó Meghan Markle-ről és Harry hercegről. Az E! News például arról számolt be, hogy a házaspár a rendőrséget is értesítette, amiért legalább öt drón repkedett Los Angeles-i házuk felett. Bár valószínűleg a paparazzók akartak a drónok segítségével fotókat készíteni róluk, Markle-nak nagy volt a riadalma, ugyanis esküvője idején rengeteg rasszista, gyűlölködő levelet kapott, így az is felmerült a fejében, hogy talán terrortámadás készülődik a házuk felett.

Na de Harry egyik exbarátnőjéről, a színésznő Cressida Bonasról is vannak híreink, aki 2012 és 2014 között volt a herceg párja. A nő elárulta, miért félt annyira a szakítástól és az utána következő időszaktól, ezt a People írta meg.

A 31 éves színésznő attól tartott, miután szétmentek Harry herceggel, hogy senki sem gondol majd úgy rá, mint Cressida Bonasra, hanem úgy, mint a nőre, aki Harry herceggel járt.

Amiatt szorongott, hogy múltbéli párkapcsolata majd teljesen elhomályosítja művészi tehetségét. [Aggodalma nem bizonyult alaptalannak – a szerk.]

Ugyanakkor a színésznő arról is beszélt, milyen félelmei voltak, amikor megismerkedett Harryvel. 

Féltem, hogy valamit elrontok, féltem, hogy elutasítanak, féltem, hogy nem fogok beilleszkedni, nem leszek tökéletes. Azt hiszem, ezek az érzések elég sok szituációban feszélyeztek.

Most pedig térjünk át Harry bátyjára, Vilmosra, aki meg arról beszélt, hogyan győzi le lámpalázát, írja a Page Six. A trónörökös egy férfiak lelki egészségével foglalkozó BBC-s műsor kedvéért mondta el, hogy régen, és néha még most is, vannak olyan nyilvános szereplései, beszédei, amik előtt izgulni szokott. Hogy hogyan győzi le a lámpalázat? Elég sajátosan: nem teszi be a kontaktlencséjét. 

Furcsa, de egy olyan dolog segített, amiről nem is tudtam, hogy segítségemre lehet. Most ugyan viselek kontaktlencsét, de amikor elkezdett romlani a látásom, nem viseltem, így sikerült legyőznöm a lámpalázam.  Mikor beszédet mondok, és nincs bent a lencsém, nem látom az emberek arcát, csak elmosódott foltokat, ez pedig sokat segít.

Vilmos egyébként ahhoz pont eléggé jól lát, hogy az előtte lévő szöveget esetleg el tudja olvasni, csak a hallgatóság van már túl messze.