Alicia Silverstone egy 43 éves színésznő, aki a '90-es évek egyik legmenőbb csajának számított, és aki benne volt többek között a Spinédzserek és a Batman & Robin című filmekben. Az utóbbi években róla a leggyakrabban némileg meghökkentő nevelési elvei miatt hallunk, kisfia, Bear Blu kilenc éves, Silverstone és az apuka két éve váltak el.

Nos, Silverstone most megint egy furcsaságot árult el arról, hogyan élnek ők ketten a kisfiával. A New York Timesban május utolsó napján megjelent interjúból az derül ki, hogy Silverstone néha együtt fürdik a fiával otthon a kádban.

A fiam és én együtt szoktunk fürdeni, és amikor nem velem van, egyedül fürdök, és ez így, úgy érzem, táplál engem és biztonságot ad

– magyarázza a színésznő, hozzátéve, hogy azért olyasmiket is szoktak együtt csinálni a gyerekével, mint mondjuk trambulinozás, táncolás vagy ugrókötelezés. A Page Six ehhez hozzáteszi, hogy Silverstone-ék vegánok (a kisfiú is), és a színésznő 2018-ban azt nyilatkozta, hogy mivel Bear Blu világéletében vegán étrenden élt, ezért még soha nem volt szüksége semmilyen gyógyszerre.

A fenti borítókép egészen friss, június 9-én készült Silverstone-ról, amint éppen kutyát sétáltatott Los Angelesben.