Lefoglalták a 200 millió forintot, lefoglalták a bútorunkat, a jacuzzinkat, és én, Gáspár Győző még pluszban befizettem 36 millió forintot múlt hét csütörtökön, és múlt év szeptemberében pedig befizettem 18 millió 500 ezer forintot

– ezzel kezdte a nyilatkozatát Gáspár Győző ma reggel a Mokka című tévéműsorban a TV2-n. A zenész-realitysztár azt mondja, belefáradt az elmúlt három évbe, ezért hitelt vett fel, és ebből fizette be a bírósági letéti számlára, amivel az ügyészség, illetve a vád szerint tartozik, miközben Gáspár maga továbbra is ártatlannak vallja magát. A Romantic együttes egykori frontembere ettől nem bizakodik a jövőben, mert úgy érzi, egy ember, illetve egy láthatatlan kéz irányítja az eseményeket. 

Ez a láthatatlan kéz mindent megtesz annak érdekében, hogy engem vagy lelőjenek, vagy fejbe lőjenek, vagy kicsináljanak, vagy föld alá tegyenek, vagy ne létezzek.

Gáspár Győzővel együtt az ügyvédje, dr. Erdei Zoltán is szerepelt a műsorban, és már csak azért a pillanatárt is érdemes megnézni a felvételt, amikor a jogász közbeszól, hogy tisztázza, hogy megbízóját természetesen senki nem szeretné lelőni. A hírességgel szemben két külön büntetőeljárás van folyamatban, és a befizetés célja az, hogy az okozott kár megtérítése miatt a bíróságnak lehetősége legyen korlátlanul enyhíteni Gáspár büntetését, amennyiben bűnösnek találják.

Gáspár azt is nagyon várja már, hogy ezek után a NAV által lefoglalt vagyont visszakapja, Erdei pedig arra készül a Blikknek adott nyilatkozata szerint, hogy a tárgyaláson majd bebizonyítása védence ártatlanságát. Ugyanebben a cikkben a Győzike néven is ismert híresség ezt nyilatkozza: „sokan példát vehetnének rólam, mert rajtam kívül szerintem nem sokan fizetik be a követelt milliókat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző befizette tartozását, 54,5 millió forintot, de tart a láthatatlan kéztől

„A láthatatlan kéz mindent megtesz annak érdekében, hogy engem lelőjenek” – mondta Gáspár a Mokkában, de szerencsére ott volt az ügyvédje.

9 · Jun 10, 2020 01:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments