A modell egy időben hardcore bulizó volt, aki nem vetette meg a drogokat és a hajnalig tartó szétcsúszást sem, legalábbis volt egy ilyen időszaka. Aminek jó ideje vége szakadt. A Elle magazinnak adott interjúból kiderült, hogy Moss olyan szigorú rend szerint éli az életét, amibe már nem fél bele a dorbézolás, cigi, és az alkohol sem, pláne a kialvatlanság. 

A cikkből kiderült a változás oka, ami nem más, mint az egészsége életmód, melyet megszállottan gyakorol Moss. Olyannyira komolyan veszi ezt, hogy legkésőbb 11 órakor már az ágyban van, minden egyes este. 

Általában megnézek egy Netflixes sorozatot és alszom. Illetve minden reggel pontban 8-kor kelek fel.Ha nem alszom nyolc órát, zaklatott leszek délután

– mondta a lapnak Moss, aki azt is elárulta, már nem az alkohollal, hanem a jógával igyekszik lelazítani feszült idegeit. Reggelente meleg citromos vizet iszik a kávé előtt, illetve mindenkinek készít zellerlevet, aki otthon van éppen. Élete legnagyobb hülyeségének pedig, amit szépség-témában elkövetett, azt tartja, hogy egyszer rózsaszínűre festette a haját, ami asa visszafestéskor kihullott tőle.