GettyImages-1147431656

Dua Lipának különös elképzelése van arról, hogyan lehet közel kerülni Istenhez

2020.06.15. 16:45

Még csak hétfő van, de máris feltűnt, és gyors iramban terjedni kezdett egy furcsaság a Twitteren, mostanra több mint 21 ezren posztolnak róla az oldalon. Ez a téma pedig Dua Lipa rendhagyó maglátása Isten megtalálásáról.

A 24 éves énekesnő általában a természetes(nek ható) hajszíneket részesíti előnyben, vagy legalábbis részesítette eddig. Volt szőke, fekete és barna is, de nemrégiben úgy döntött, ragyogó vörösre vált.

Minél élénkebb a hajad, annál közelebb vagy Istenhez

– fűzte friss fotójához az albán származású énekesnő.

A kifejezés eredetileg úgy szól, hogy minél magasabb a hajad, annál közelebb vagy Istenhez, és leginkább az amerikai Délen élő nők használják. Dua Lipa változata nyilván az új hajszínre lett kihegyezve, így azonban a mondás poénja igencsak elveszett (bár a brighter, vagyis élénkebb, rímel a higherre, ami ugye a magasabb). Ez pedig a Twitterezőknek is feltűnt, és többen megkérdezték az énekesnőt, hogy mégis mire gondol.

Így tehát az internetezők nem Dua Lipa viccén, hanem magán Dua Lipán nevettek egyet - de ha a cél a megmosolyogtatásuk volt, akkor az énekesnő voltaképpen célba ért.