Amíg legtöbbünknek természetes, hogy amikor megunjuk a frizuránkat, elmegyünk a fodrászukhoz, és azt kérünk tőle, amit csak szeretnénk, addig sok híresség nem vágathat vagy festethet csak úgy. Ennek az az oka, hogy egyes celebeknek a hajuk a védjegyük, mások pedig film és sorozatbeli szerepeik miatt nem válthatnak. Így volt ezzel sokáig Kit Harington is.

A Trónok harca Havas Jonja 2014-ben beszélt is arról, hogy a sorozat szereplői közül talán őt ismerik fel a legkönnyebben az utcán, hiszen mivel a forgatások miatt nem vágathatott ikonikus göndör fürtjeiből, úgy flangált kávéval a kezében, akárcsak a karaktere. Ekkor még azzal is viccelt, hogy az emberek gyakran odajönnek, és megkérdezik tőle, minden rendben van-e vele, méghozzá azért, mert általában balta arcot vág - ami egyébként szintén Havas Jont idézi. Harington azonban mindenkit biztosított, hogy sokat nevet és viccelődik, csak ezt az arca kevésbé tükrözi vissza.

A sorozat nagyjából egy éve ért véget, a színész pedig most úgy döntött, ideje valami újat is kipróbálni. Harington tüsire váltott, az új frizuráról pedig fotó is készült. Egy kis összehasonlításképp, így festett a színész, amíg a Trónok harcában szerepelt:

És így fest most, kutyasétáltatás közben. Meg persze máskor is, legalábbis addig, amíg vissza nem nő a haja. Vajon visszanöveszti egyáltalán, vagy elég volt neki kilenc évnyi göndörödés?