A felhőtakaró ellenére ma már ismét úgy tűnik, hogy hivatalosan is beköszöntött a nyári szezon. Ezt a celebnők is észben tartják, és követőik felé is igyekeznek közvetíteni az ehhez illő energiákat.

Christina Aguilera az elsők között köszöntötte a pride időszakot, és az egyenjogúság jegyében meg is osztott magáról egy teljesen pucér képet, ahol szivárványos zászló előtt pózol.

Horváth Éva ezúttal nem bikiniben, és nem is a tengerpartról jelentkezett. A modell most valami újjal rukkolt elő, méghozzá ezzel az olaszos formációval.

A Kardashianoktól való leválás után Blac Chyna úgy döntött, ideje belekóstolni a zeneiparba is. A híresség többször is megosztott magáról egy igencsak erotikusra sikeredett borítóképet, amivel hamarosan megjelenő számát igyekszik a lehető leghatásosabban reklámozni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Blac Chyna 🦾 Seen Her Dropping 6.29.20 Subscribe to YouTube “Blac Chyna” (link in bio)

Blac Chyna (@blacchyna) által megosztott bejegyzés,

Doutzen Kroes ezzel szemben éppen egy kellemes korszakot zárt le az életében. A 35 éves modell szomorúan, egy lovat ölelgetve búcsúzik egyik kedvenc fehérnemű márkájától, amellyel öt éven át dolgozott együtt. Teszi mindezt melltartóban, természetesen.

Halle Berry a múltkori kockahas villantózás után egy egész alakos pozitúrában mutatta meg egyik kedvelt gyakorlatát, és nem mellesleg azt is, hogy nem csak a hasizmáért dolgozott meg.

Alessandra Ambrosio már hivatalosan is visszatérő vendége lett a Jócsajszüret rovatnak. A modell ismét vízpartról készült fotókat hozott, és megmutatta magát több fürdőruhában, valamint sportcuccban is, ha valaki esetleg lemaradt volna arról, hogy ő bizony nem lazsált a karantén alatt sem. A lényegért érdemes lapozni Ambrosio posztjában!

Hozzá hasonlóan Donna D'Errico is vízparti hangulatot idéző fotókkal készült. Nem mellékes információ, hogy a színésznő 52 éves, mégis olyan testtel rendelkezik, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek.