Eljött a reménykeltő szerda reggel. Schobert Norbert, úgy tűik elérkezettnek látta az időt, hogy újrapozicionálja magát a hazai fitneszközegben, Terry Black fia elvesztette az otthonát, L. L. Juniorék pedig izgatottan várják a zenész születendő kislányát. Eljött a reménykeltő szerda reggel?

Döntsék el Önök.

Schobert a Betoné StúdióFelforgatók című podcastjában volt vendég, ahol Kadarkai Endre kérdezgette. Beszélt mélypontjairól, illetve arról, hogy többször bukott százmilliókat, mégis felállt. Szerinte ez csak azért lehetséges, mivel a szakmájában a lehető legmagasabb színvonalat képviseli. 

Vannak emberek, akiknek biztonságot ad a korlátolt parancsrendszer. Én nem szerettem azt látni, hogy nekem megmondják, mit csináljak, hogy hogyan jelenjek meg. Én az a fajta ember vagyok, aki megmondja, mi történik. Az én szakmámban, vállalkozásomban én vagyok az országos rendőrfőkapitány, sőt inkább a miniszterelnök vagyok. 1998 volt és nyár, rengeteg fellépésem volt, rengeteg munkám. Volt egy kiemelt tiszti, parancsnoki fizetésem, de ez a 44 ezer forint egy hét végén pontosan egyórás munkám volt. (...) A 2008-as gazdasági válságnál a logisztikai partnerünk a cégem összes pénzével lelépett, és eltűnt valahol Thaiföldön. Több százmillió forint volt, s nekem kellett kifizetnem helyette a gyártókat. Akkor azt gondoltam, vége mindennek, az egy eléggé durva időszak volt. Az összes pénzemmel, a részvényemmel és a részvényeseim pénzével a BudaCash csődöt jelentett, és berántott minket magával. Joggal bíztam benne, hogy a magyar pénzügyi szervek korrekten felügyelik a brókercégeket, és erre közölték a híreket, hogy ez a cég már 15 éve csalt. Akkor is bedőltem anyagilag. 

Arra is kitért, hogy a mostani helyzet sem tett jót neki pénzügyileg, de mindig fel tudott állni, és ez most sincs másképp. 

Ripost anyag szerint Terry Black fia, Danika komoly bajba került, ugyanis kitették a müncheni lakásukból. A fiú jelenleg egyik tanáránál tudja magát meghúzni. 

A Blikk L. L. Junior gyermekéről és költözési terveiről értekezett. A tervek szerint augusztusban, nem sokkal lányuk születése után költöznek be új otthonukba.

Már kész van Lacika és Lili szobája is, egymás mellett lesznek, a festés még hátra van, meg pár apróság hiányzik, valamint a kert is most készül. Nagyon várjuk, hogy ott lakjunk, terápia lesz ez nekünk, jön egy új közös élet kezdete

– mesélte a lapnak a rapper. A zenész felesége, Körtvélyessy Kinga is megszólalt, aki a terhességével kapcsolatban mesélt:

A 12. hétig azért aggódhat egy kismama, hogy megmaradjon a baba. Azt mondják, hogy a 24. héttől, ha koraszülés van, akkor már életben marad a baba, igaz, hosszú ideig inkubátorban kell lennie. Próbálok nem félni ettől, de a terhesség előtt is volt, hogy a vércukor értékem nem mindig volt jó, és általánosságban az ilyen kismamáknál fennállhat a koraszülés esélye. Kellő odafigyeléssel, és az orvosi utasítások betartásával minimalizálni lehet a kockázatokat.