Az 1Kanapén című interjúsorozat legfrissebb részében Dér Heni szerepel. Az énekesnő, aki nemrég friss klippel jelentkezett, rögtön a bemutatkozás után elmeséli, hogy mivel 17 éve dolgozik a szórakoztatóiparban Magyarországon, most már life coachként tanítja a fiatalokat.

Most tanítok: motivációs tréninget meg life coachot (sic) tartok a tinédzser korosztálynak. [...] A saját életemet, tapasztalataimat próbálom elmesélni. [...] Nagyon szeretem csinálni, mert látom azt, hogy van értelme sok önbizalomhiányos gyerekben.

Dér Heni azt meséli, hogy van egy alapítványa, ami tehetséges gyerekekkel foglalkozik, és azt találta ki magának, hogy itt „tyúkanyó, mentoranya” szerepet vesz fel, és ebben a szerepben mesél eddigi karrierjéről. Többek között azt szokta elmondani, hogy amikor először bekerült a Megasztárba, az első fellépés előtt annyira izgult, hogy bepisilt.

Ott csurrant be életemben először. A lépcső első két fokán rendesen megszaladt, megcseppent. [...] Én se voltam magabiztos, bennem is volt izgalom

– tanítja saját példájával a tizenéveseket Dér Heni.

Dér Heni kérdésre megerősíti, hogy van két diplomája:

az [egyik] diplomám szerint szervezeti kommunikátor vagyok, a másik diplomám pedig politológus.

Az énekesnő a több, mint fél órás interjúban az ezotériáról is beszél, említi, hogy nem szeretné megcsináltatni a mellét, illetve elmondja, hogy az ideális nőnek Liptai Claudiát találja, aki ugyan részleteiben „semmi extra”, de a részletek együtt „zseniális” összképet adnak ki. Dér Heni az utóbbi időben belátta, hogy eddigi kapcsolatait ő maga tette tönkre, de most már egy éve együtt van a szerelmével, ezért most már gyerekvállaláson gondolkodnak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heni life coach lett, tréninget tart a tizenéves korosztálynak

A végzett politológus Dér Heni saját példájával oktat tehetséges fiatalokat. Pl. bepisilt, amikor először a színpadra lépett a Megasztárban.

38 · Jun 18, 2020 10:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments