Michelle Williams egy 39 éves színésznő, akit már négyszer jelöltek Oscarra és kétszer nyert Golden Globe-ot. Williams első férje Heath Ledger volt, akivel a Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmben házaspárt alakítottak. 2005-ben született meg közös gyerekük, Matilda Ledger, de két évvel később a szülők kapcsolata tönkrement, további egy évvel később pedig Heath Ledger elhunyt.

Azóta eltelt egy bő évtized, és Willams leforgatott egy Fosse/Verdon című minisorozatot, amelyben Gwen Verdon színésznőt alakította. A díjnyertes alkotás rendezője bizonyos Thomas Kail volt, aki az utóbbi idők legzajosabb Broadway-sikerét, a Hamiltont is rendezte. A 42 éves férfi és minisorozatának főszereplőnője között párkapcsolat alakult ki, és decemberben már tudni lehetett, hogy Williams kisbabát vár, a leendő szülők pedig összeházasodtak márciusban.

A US Weekly azt írja most, hogy a kisbaba megszületett, de egyelőre ennél több információt a lap nem közöl, az újszülött nevét és nemét sem. Amíg Williamsnek ez a baba a második gyermeke, addig Kail most vált édesapává, mivel korábbi, 13 éven át tartó házasságából nem született gyerek. A házaspár nem mutatkozik túl gyakran a nyilvánosság előtt, a fenti borítófotó az egyik első közös kép róluk, 2019 januárjában készült.