A címben idézett mondattal kezdődik az a videó, amelyet az Unicefnek készítettek, műsorvezetők, youtuberek, zenészek, színészek, influencerek, hogy a cyberbullyingról, illetve az ellen beszéljenek. Ezt a sértést pont B. Nagy Réka énekes-vlogger kapta, de mindegyik résztvevő felolvas olyan sértő kommentet, amelyet valamelyik szereplése alatt kapott, és beszél arról, hogyan élte meg, mennyire nehéz volt túltennie magát rajta. 

Többek közt Dallos Bogi, Dukai Regina, Gulyás Lídia, Fenyvesi Zoltán, FollowAnna, Hédinke, Istenes Bence, Lina és Panni, Magyar Barbara, Puskás Peti, Rubint Rella és Stohl Luca is csatlakozott a #nemvagyegyedül kampányhoz, hogy így irányítsanak figyelmet az online zaklatásra, amely több millió gyerek és felnőtt életét keseríti meg világszerte. A cél, hogy a netes bántalmazásnak áldozatul eső gyerekek felismerjék: nincsenek egyedül a problémáikkal és könnyen elérhető a segítség. Ma, június 19-én van a cyberbullying elleni világnap, ezért ma kezdődik az akció, amelynek a fenti videó a hivatalos nyitánya.

A kampány az UNICEF Magyarország és a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, illetve a Generali támogatásával indult. A Kék Vonal által üzemeltett 116 111-es lelkisegély-vonalon ingyenesen és név nélkül kérhetik egy szakember támogatását. Egy-egy hívás gyakran az életet jelentheti, hiszen a segélyvonalhoz már most is napi 5-6 olyan megkeresés érkezik, ahol a telefonáló az öngyilkosságot fontolgatja.

A hírességek posztolnak a cyberbullying veszélyeiről, az elérhető segítségről és megosztják a hallgatósággal a saját tapasztalataikat, hiszen az online bántalmazás őket sem kíméli. Többen arra is vállalkoztak, hogy segítenek a szakembereknek az arra vonatkozó információk gyűjtésében, hogy a fiatalokat milyen kérdések foglalkoztatják a témával kapcsolatban. Az anonim módon beérkező felvetésekre szakértők és maguk a sztárok válaszolnak július 7-én egy online talkshowban, amelyet az UNICEF Magyarország Facebook oldalán közvetítenek.