Egy Gabby nevű nő azzal vádolta meg Ansel Elgortot, hogy még 2014-ben, New York-ban szexuálisan zaklatta őt. Gabby egy azóta már törölt Twitter-bejegyzésben közölte a nagyvilággal, hogyan is történt pontosan az eset.

Amikor a szexuális együttlét megtörtént, ahelyett, hogy megkérdezte volna, abba akarom-e hagyni, miközben tudta, hogy ez volt az első szexuális élményem, zokogtam fájdalmamban, és nem akartam tovább csinálni, az egyetlen dolog, ami elhagyta a száját, az volt, hogy: „Be kell törnünk téged.”

A lány, aki a fenti aktus idején csak 17 éves volt, azóta nemcsak a bejegyzését, hanem a teljes Twitter-profilját is törölte, írja a Page Six.

Nem sokkal Gabby fenti üzenete után Elgort reagált az őt ért vádakra. A színész Insta-oldalán azt írta, Gabbyvel 2014-ben New Yorkban járt, rövid, legális és teljes mértékben közös megegyezésen alapuló kapcsolatuk volt.

Nem állíthatom, hogy megértem Gabby érzéseit, de a dolgok nem úgy történtek, ahogy ő állítja. Sosem zaklattam senkit, soha nem is tudnék ilyet tenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@ansel által megosztott bejegyzés,

 Elgort ugyanakkor bevallja, nem túl elegánsan szakított a lánnyal, egész egyszerűen faképnél hagyta, és nem válaszolt az üzeneteire. Viselkedését ma már kegyetlennek és gyerekesnek minősíti.

Tudom, hogy a megkésett bocsánatkérésem nem oldoz fel az elfogadhatatlan viselkedésemért, amikor eltűntem.

A színész azzal zárja a bejegyzését, hogy mélységesen sajnálja a történeket, undorodva gondol vissza arra, ahogyan cselekedett.