Tokár Tamás és  Kovács Dorottya idén januárban jelentették be, hogy gyereket várnak , a napokban pedig meg is érkezett a kisfiuk, Andris.

Gyermekük születését mindketten cuki Instagram-posztban tudatták követőikkel. Kovács Dorottya egy egyszerű, de nagyszerű kompozícióval mutatta meg a babát.

Tokár Tamás is hasonlóképpen tett, ő óvatosan leheveredett a kisded mellé, és rajongva pillantott rá, amikor kattant a kamera. A műsorvezető bejegyzése szerint egyébként az anyuka, és a baba is nagyon jól vannak.

A születéseknél maradva: Anwar Hadidnak a szintén modell testvérei kívántak boldog születésnapot, Bella Hadid posztjában még haja is alig volt az éppen 22 éves srácnak.

Gigi Hadid ugyancsak kiskori képpel köszöntötte az öccsét, fenntartva ezzel a cukiságfaktort.

David Beckham nyolcéves lányáról posztolt egy elég menő videót, amelyen Harper éppen focizik. A 45 éves futballista egy jól ismert filmcímet írt a bejegyzés mellé, a lányához igazítva.

Csavard be, mint Harper!

Hosszú Katinkáék élete is fontos állomáshoz ért, az olimpikon ugyanis új házba költözött párjával, Gelencsér Mátéval. Mindezt egy boldog fotóval jelentették be az Instagramon, a képen pedig vendégszerepelt a kutyájuk, Zeusz is.

Britney Spears és Sam Asghari nagyon érzik már a nyarat, ezért a minap kézen kapták egymást, és lementek egy kicsit a tengerpartra. A pár olyan fotókat is készített, amin maszkban fekszenek egymás mellett az üres strandon, illetve az énekesnő nem tudott ellenállni a kísértésnek, és arról is videót készített, ahogy a hullámok a lábát nyaldossák. A szóban forgó tartalmakért lapozzon Britney Spears posztjában!