Nagy Alekosz, aki annak idején Való Világot nyert, majd még egy ideig realitysztárként maradt a képernyőkön, azóta időnként azzal a konstans témával szerepel itt-ott továbbra is, hogy barátnőt/szexpartnert keres, de sikertelenül.

Saját bevallása szerint ezúttal a kalocsai női börtönt kereste meg azzal a kéréssel, hogy be szeretne menni az intézménybe egy légyottra valamelyik fogvatartottal. Olyan nőt keresett, aki legalább 9 éve bent van, mert Alekosz szerint ennyi idő után már annyira eluralkodik a vágy a nőkön, hogy bárkivel létesítenek szexuális kapcsolatot. A büntetésvégrehajtástól azonban a következő válasz érkezett:

Tisztelt Nagy Alekosz Úr! Megkeresésére hivatkozva az alábbiakról tájékoztatom: A hazai börtönökben nem engedélyezett, hogy a fogvatartottak akár hozzátartozóikkal, kapcsolattartóikkal, akár más személyekkel intim együttlétet létesítsenek. Erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget.

Sikertelen kísérletét Alekosz a Ripost című lapnak mesélte el, és az esetet többek között a következőkkel kommentálta:

Jó lett volna, mivel már egy éve nem voltam nővel. Próbálkoztam a Tinderrel is, de ott nagyon érdektelenek velem a nők, ha felteszek nekik egy kérdést megsértődnek, tiltanak. Ezért döntöttem úgy, hogy majd a börtönben találkozok egy olyan nővel, aki ki van éhezve, de hát a parancsnok megmondta: nem lehet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Alekosz már egy éve nem volt nővel, a börtönben próbálkozott, nem jött össze

A Való Világ-győztes szerint a 9 éve fogva tartott nők már bárkivel lefeküdnének, de a börtön azt válaszolta, hogy a törvény nem ad lehetőséget szexre a rabokkal.

303 · Jun 25, 2020 09:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments