Csaknem egy hónapja volt, hogy Árpa Attila arról beszélt, kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos rendőrségi ügyét a gyanúja szerint annak köszönheti, hogy az exe rosszhiszeműen feljelentette.

Egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet

– nyilatkozta akkor Árpa Attila, hozzátéve, hogy barátnőjét, a modellként ismert, 29 éves Czakó Alexandrát nagyon megviselték a történtek, egy hétig a neurológián feküdt, miután a pár otthonában egy éjszaka fegyveres, kutyás rendőrök jelentek meg.

Most maga Czakó Alexandra nyilatkozott a történtekről a Blikknek, és megerősítette, hogy az élményt követően valóban pánikbetegség tünetei jelentkeztek nála. Ő a következőket mondja az esetről:

Igazán akkor omlottam össze, amikor az egyik nyomozóban felismertem a volt gimnáziumi osztálytársamat, aki négy éven át gyűlölt, szekált engem, megkeserítette az életemet. Ordítozott a kollégáival, hogy Alexandrát miért nem bilincselik meg?

Czakó Alexandra többek között arról is beszámol, hogy ez az egykori osztálytárs volt a nyomozás vezetője, és hónapokon át lehallgatták az összes telefonbeszélgetését. 

További hazai hírek is vannak még, ezek:

  • Rogán Cecília posztolt egy képet teniszezéshez készülődő kisfiáról az Instagramra.
  • Czippán Anett azt írja és mutatja az Instagramon, hogy világosabb barna lett a hajszíne, még sosem volt ennyire világos.
  • Oroszlán Szonját Szabó Győző interjúvolja meg a Blikk fél órás videójában itt.
  • És végül az alábbi videón azt nézheti meg, hogy Stohl Andrást nagyon felbosszantotta az egyik játékos A piramis című vetélkedőben a TV2-n, mert úgy viselkedett, hogy azzal játékostársának meg nem engedett jelzéseket adhatott le. Stohl elég keményen ráripakodik a kigyúrt, kopasz, de renitens módon tapsoló versenyzőre.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Árpa Attila az exét, Árpa Attila barátnője egy volt osztálytársát okolja a rendőrségi tortúráért

A további hírekben: Rogán Cecília a fiáról posztolt képet, Stohl András pedig ráripakodott egy kigyúrt, kopasz játékosra A piramisban.

4 · Jun 25, 2020 11:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments