A zenész Instagramján jelentette be, hogy bár még most is bármikor kimentené egy égő autóból Mesit, már nem egy párként folytatják. 

Karácsony Tamás a tavalyi Nyerő párosban is szerepelt kedvesével, a játékot ugyan nem nyerték meg akkor, de szerethető, bájos párként láthatták őket a nézők. A rapper közösségi oldalán arról írt, hogy nem akarták így, és most bejelenteni szakításukat, azonban egyes informátorok miatt, úgy döntöttek jobb letudni a dolgot hivatalosan. 

Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár "informátorai" rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért. Nem tűnünk el egymás életéből, a történetünk folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros. Ha kell, ezután is kimentem a szakadék szélén lógó autóból ezt a csoda nőt és viszem végig a hátamon a rakpartra odáig, ahonnan a klipben 6 éve kiemelte a most már karunkra került palackot. Ebben Mesiről volt egy fotó, ami azóta kifakult, de ez a tetoválás talán nem fog. Szerettem volna, hogy ne csak belém, hanem rám is égjen ez a sok szép, ez a sokféle szép, amit együtt megéltünk ebben az intenzív, elvarázsolt, hihetetlen és életre szóló élményekkel teli másfél évben. Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen. Köszönettel és hálával tartozom azért, amit együtt megélhettünk, egy csoda volt! Nektek is köszönjük a sok aggódást, támogatást, a szép szavakat, a drukkolást, mindent! Fogtok még minket látni együtt, de a szerelmes filmünkben úgy tökéletes a happy end, ha tényleg vége ebben a formában. Aztán folytatjuk a következő résszel egy másfajta történetben. Addig is vár minket a happy end utáni nap, amit nem szokás megmutatni, pláne nem szeretnénk, szóval köszönet előre is a sajtónak és nektek is, ha egyelőre kíméletesek lesztek velünk és nem árasztotok el minket a kérdésekkel. Néha kicsit bele kell halni, hogy később mindenkinek a legjobb legyen. Három pötty a levélen és pontpontpont... Találkozunk még!

– írta közösségi oldalán Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi.

A cikk tetején látható közös fotó az RTL Klub Nyerő páros című műsorához készült.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fluor Tomi és barátnője szakítottak

A tavalyi Nyerő párosban mutatkoztak be együtt a nagyközönség előtt, kapcsolatuk azonban most véget ért.

64 · Jun 25, 2020 01:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments