Ugyan a világ szinte összes pontján enyhülnek a koronavírus miatt hozott szabályozások, vannak, akik túlzottan is komolyan veszik a járványhelyzetet. A Stranger Things Willje, azaz Noah Schnapp nemrégiben éppen hazafelé igyekezett a húga társaságában, amikor egy nő váratlanul hozzájuk csapódott, de nem autogramm reményében. Mikor a szituáció a kelleténél hosszabbra nyúlt, Schnapp elővette a telefonját, és dokumentálni kezdte a történéseket.

A 15 éves színész szomszédságában lakó nő azzal kezdte fenyegetni őt a húgával együtt, hogy rájuk hívja a rendőrséget, amiért nem viselnek maszkot. Erre Schnapp felhívta a figyelmét, hogy hármuk közül ő az, aki megsérti a szabályokat, ugyanis bőven közelebb állt hozzájuk, mint ahogyan azt világszerte elrendelték.

A nő erre tovább fenyegetőzött a rendőrséggel, mondván, hogy a fiatalok az ő szomszédságába jöttek maszk nélkül. A színész mellékesen hozzátette, hogy amúgy ők is itt laknak néhány háztömbbel odébb.

Jó neked. Kiváltságos kis szarházi

– mondta a nő.

A felvételeken látható, hogy ezután továbbra is követi a testvéreket, akiknek többször is meg kell kérniük, hogy hagyja őket végre békén, mert ők is csak haza szeretnének menni. A videókért lapozzon az alább mellékelt posztban!