Hétvégén sem hagyhatjuk ki rendszeressé vált sorozatunkat, melyben szexiző celebek Instagram posztjait gyűjtjük csokorba az Önök szórakoztatására.

Mardoll, azaz Catherine, a Feleségek luxuskivitelben sztárjának lánya nem szívbajos, ha a ruhamentes életvitelről van szó, legújabb posztjában éppenséggel habfürdőzik, így a megszokotthoz képest képei nagyon visszafogottak. Som-Balogh Edina élvezi a napsütést egy szűkre szabott bikiniben, Rogán Cecília pedig egy feszes futótopban mutatta meg, hogy a 33 fokos meleg ellenére sem hagy fel a futással, 

Mardoll a feleségekről szóló reality legutóbbi évadában ki is fejtette, hogy számára a meztelenség nem is jelent többet puszta állapotnál. Posztolt már toplesz-jógáról is, most pedig fürdőzéséről osztott meg pár képet azoknak, akik nyitottak az ilyen tartalmakra. 

 Som-Balogh Edinát pont tíz percig hagyták gyermekei napfürdőzni, aki ki is maxolta a szabadidejét, és a lazulás mellett rögtön posztolt is egy képet legújabb bikiniszettjéről, ami ugyan nagyon jól áll a színésznőnek, de óhatatlanul a nagyszüleink tévéjén pihenő horgolt terítőre engedi asszociálni az embert.

Rogán Cecília pedig egy szörfruhának is simán vállalható, feszülős öltözetben posztolt arról, hogy hiába ért utol minket a kánikula, ő akkor sem enged a 10 kilométeres futásból. Ráadásul úgy fest, a futás nem tudta kellőképpen felpörgetni az üzletasszonyt, mivel  azután még beült egy kávéra is, biztos, ami biztos.