Semmi. Pontosabban a színésznő elárulta, hogy mindössze barátok, így nem kell különböző teóriákat felállítania a bulvársajtónak. 

Persze a világnak ez sem elég. Hiába mondta Alia Shawkat a Vulture magazinban, hogy  szerelem nem alakult ki kettejük között. Egyes bulvárlapok még most is arról írnak, hogy ugyan nem hivatalos a kapcsolatuk, minden bizonnyal együtt vannak, mások viszont azt írják, hogy valóban barátság az övék, csak extrákkal.

Az elméletet, bár mindkét híresség tagadja a kapcsolatot, azzal igyekeznek alátámasztani, hogy közel laknak egymáshoz, illetve számos eseményre mentek már együtt. 

A világot roppantmód izgatja Pitt magánélete, szinte heti rendszerességgel merülnek fel elméletek a viszonyait illetően, nemrég még Jennifer Anistonnal hozták össze újra, de már arról is cikkeztek, hogy Agelina Jolieval jött össze ismét.

Mindenesetre Pitt nem tűnik magányosnak és úgy tűnik, előző kapcsolataival kapcsolatban annyit megtanult, hogy jobb nem a sajtó orrára kötni, hogy éppen kivel került intim viszonyba.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

How’s your summer going?☀️

Brad Pitt (@bradpittofflcial) által megosztott bejegyzés,